GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Konokono Beach Resort

26kamers/units
Zanzibar | North East Coast | Dongwe Zanzibari eigenaar/uitbater(s): Kirstin Partridge
10.24 m | Lat:S 6° 7' 52" Long: E 39° 29' 33" check-in: 14:00 / check-out: 10:00
Reserveer
Konokono betekend in Kiswahili slak en de eigenaars beschouwen dit prachtige resort dan ook als de perfecte 'schuilplaats', waar je van bij je aankomst tot bij je vertrek zal verwend worden op alle vlak. Welkom bij Konokono Beach Resort. Konokono is gelegen op het Michamvi schiereiland in het zuidoosten van het eiland, met niet minder dan 10.000 vierkante meter aan prachtig witte stranden en een azuurblauwe Indische Oceaan. Privacy en rust staan hier hoog aangeschreven. Moderne luxe is in dit resort nooit ver weg, denk daarbij aan de beach bar, restaurant, het zwembad en de Spa faciliteiten, die allemaal zo ontworpen werden dat het de gasten nooit zal ontbreken aan comfort. Konokono Beach Resort telt 24 villas, die genesteld liggen op een 5 hectare domein in een natuurlijke omgeving. Er zijn drie typen villa's: Sea view Villa, Garden view Villa and Family Villa. Buiten een private tuin en een zogenaamde plunch pool voor iedere villa, werd er ook gedacht aan alle hedendaags comfort, zoals airconditioning, satelliet televisie, minibar, koffie en thee faciliteiten en een kluisje op elke kamer.

SEA VIEW VILLAS

De vier Sea View Villa's kijken uit op Chwaka Bay. Elk van deze villa's telt een oppervlakte van 135 vierkante meter (85 vierkante meter interieur en 50 voor de patio) en alle met schitterend zicht op de oceaan. De kamers omvatten een kingsize bed en gasten kunnen vanop hun terras genieten van een prachtige zonsondergang.

GARDEN VIEW VILLAS

De Garden view Villa's bevinden zich, zoals de naam het reeds doet vermoeden in de Konokono Gardens. Elke villa heeft net dezelfde grote en uitstraling als de Sea View, en komen met kingsize bed of twee enkele bedden, alsook een kleine tuin met plunch pool.

FAMILY VILLAS

Ook de drie familie villa's zijn zeer ruim en hebben buiten dezelfde oppervlakte ook nog eens een 85 vierkante meter grote leefruimte. Die ruimte kan perfect benut worden voor het bijplaatsen van twee enkele bedden voor de kinderen. Elke villa heeft eveneens een patio, tuin en een kleine plunch pool

BEACH BAR

The Konokono beach bar kan je het kloppend hart noemen van het privaat strand bij het resort. Hier kan je genieten van een brede waaier aan cocktails en versnaperingen.

RESTAURANT EN BAR

Het restaurant met bar is gelegen op een heuvel en geeft je een mooi panoramisch uitzicht over Michamvi Bay. Ook hier kan je genieten van heerlijke cocktails en/of een heerlijke maaltijd terwijl de zon is aan het ondergaan. De keuken is een perfecte mix tussen de lokale en de Europese en de chefs zorgen er altijd voor dat er voor eenieders gezorgd wordt. Bij het restaurant is er ook een infinity pool die dan weer uitkijkt op Chwaka Bay.

HEALTH SPA

De Health Spa is ideaal voor wie zich wil laten trakteren op een gelaat- en/of lichaamsverzorging. Er is keuze uit tal van mogelijkheden. Tal van producten werden met lokale ingredienten vervaardigd.

Konokono Beach Resort heeft een 24/7 receptiedienst zodat het op eender welk moment kan inspelen op de behoefte van haar bezoekers. Er wordt tevens gratis draadloos internet aangeboden, beschikbaar bij de receptie en in openbare ruimtes. Er is een wasserijdienst beschikbaar en via de concierge kunnen uitstappen en transfers geregeld worden. Snorkelen kan je bij de lodge niet echt, maar je kan dit, samen met duiken wel, bij de nabij gelegen eilanden, mits bijbetalen.

Opmerking: Enkel een voorschot van 50% verzekert een reservatie. Tijdens de maand augustus geldt een minimum van 4 nachten

Extra bed:

- Kinderen tot 3 jaar verblijven gratis bij twee volwassene op de kamer
- Kinderen 4 tot 12 aan 60 US$/per kind/nacht
- Extra volwassen persoon op de kamer aan 120 US$/per nacht

Full Board: supplement van 30 US$ per persoon/nacht

Honeymoon Package: Omvat een fruitmand, 1 fles schuimwijn bij aankomst, 1 romantisch diner op het strand en een massage voor beide. Om in aanmerking te komen geldt een minimum van 4 nachten.

Transfers: Van een naar Stone Town of de luchthaven aan 80 US$ voor maximum vier personen, enkele rit.

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtBuffetLunchDiner

Faciliteiten:

Luchthaven transfersBar gelegenheid Satelliet TVWasserijBibliotheekZwembadInternet toegangDraadloos netwerkFaxCopyBuffet

In de kamers:

AirconditioningVentilatorTelefoonWasserijRookverbodThee en koffieKluisjeHaardrogerKoelkast/minibarTelevisieSateliet TV

In de badkamers:

DoucheDouche in bad

In de omgeving:

StrandPlattelandTownship
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zanzibar te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Sinds 1 juli 2015 geldt er in Zanzibar een zogenaamde Infrastructur Tax. Deze kost 1 US$/per persoon/nacht en zal door de meeste hoteliers ter plekke worden verrekend met de klant.

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen